Instal.lacions

Ubicació

La Fundació està ubicada a l’Antic convent de Miralles  del s. XII,  declarat com a bé cultural d’interès nacional (BCIN), en la categoria de monument històric.

Situat entre dos torrents, al marge dret del riu Anoia i al peu de l’antic camí de Martorell a Sant Sadurní d’Anoia.

Del convent de Miralles es té constància documentada des del 1198 encara que els historiadors locals consideren que té origen romà per la seva ubicació prop de la Via Augusta. Va ser construït en els temps de Bernat de Miralles i va ser adquirit al 1414 pels agustinians a Guillem Codorniu que era el seu propietari.

El conjunt comprèn diverses edificacions, el nucli principal del qual està construït dins l’estructura d’un castell gòtic del segle XIII, amb ampliacions del segle XVIII, que inclou una nova església.

Segons la Generalitat, el monument té «un alt valor històric» tenint en compte que es conserva totalment i que presenta poques modificacions des del segle XV.

Destaquen  les pintures murals de l’antiga capella gòtica que converteixen l’edifici “en un monument excepcional” atès que no hi ha gaire exemples conservats de l’època.

Es tracta d’un conjunt pictòric pràcticament inèdit, realitzat a principis del segle XV, una etapa sense gaires exemplars conservats i que presenta una qualitat notable per l’homogeneïtat
del conjunt i amb elements clarament italianitzants”.

Descripció del Centre

Les instal.lacions es divideixen en dos edificis principals:

un destinat a Llar-residènciaa amb 25 habitacions.

un altre dedicat al Centre Ocupacional.

També disposem de diferents espais per realitzar activitats:

Sala Polivalent

Sala d’Audiovisuals

Sala d’Informàtica

Sala d’Estimulació Sensorial

Zones per realitzar esport:

Sala de Spining

Parc Biosaludable

Camp de futbol

Pistes de Petanca

Pista de Basquet

Zones externes i d’esbarjo

La Fundació compta també amb servei propi de: cuina, bugaderia i neteja.